Ultimele filme :

Bangkok Dangerous - Asasinul din Bangkok (2008)



DETALII
Viata asasinului anonim cunoaste o schimbare radicala atunci cand se duce ?n Thailanda pentru a comite o serie de crime platite. Joe (Nicolas Cage), un om ne?ndurator, se afla ?n Bangkok pentru a executa patru dusmani, la cererea unui mafiot pe nume Surat. El ?l angajeaza pe Kong (Shahkrit Yamnarm), un pusti de pe strada si hot de buzunare, pentru a-i face comisioanele, cu intentia de a-si acoperi urmele, urmand sa-l ucida ?n finalul misiunii. ?n mod ciudat, Joe, cel mai mare lup singuratic, se trezeste dandu-i lectii tanarului, fiind ?n acelasi timp atras ?ntr-o aventura tentanta cu o vanzatoare localnica. Atras de frumusetea Bangkokului, Joe ?ncepe sa-si puna traiul izolat de pana atunci sub semnul ?ntrebarii si sa lase garda jos? exact cand Surat decide ca e timpul sa curete totul.

Regizorii Oxide Pang si Danny Pang (The Eye - "Ochii") au zugravit un tablou exploziv ?n lumea interlopa a Bangkokului, iluminata cu neoane si saturata de violenta. Avand la baza celebrul film de actiune al fratilor Pang cu acelasi nume, Asasinul din Bangkok / Bangkok Dangerous este scris de Jason Richman avand ?n distributie staruri de thrillere pline de adrenalina, precum Nicolas Cage (Ghost Rider - "Demon pe doua roti"), Charlie Young (Seven Swords - "sapte sabii"), Shahkrit Yamnarm (Belly of the Beast - "Cursa terorii") si Dom Hetrakul (Sniper 3 - "Lunetistul 3"). Filmul ?i are ca producatori pe Jason Shuman, William Sherak, Nicolas Cage si pe Norm Golightly. Andrew Pfeffer, Derek Dauchy, Denis O?Sullivan si Ben Waisbren au fost producatori executivi.

?n scena de ?nceput a filmului Asasinul din Bangkok / Bangkok Dangerous, o masina neagra ?si croieste drum prin Praga, flancata de masinile de politie. ?n ea se afla un gangster rus, devenit informator de politie. Convoiul e urmarit din clopotnita catedralei din oras de Joe (Nicolas Cage), un mercenar anonim, care ?si tinteste prada prin luneta unei mitraliere superperformante, pe tot parcursul, pana ?n camera de interogatoriu a politiei. Cand bate clopotul pentru a anunta ora, Joe trage doua focuri de arma, ucigand informatorul pe loc. Asasinul dispare pe strazile aglomerate, mai ?ntai scapand de arma, iar apoi de asistentul lui, nelasand nicio urma.

Ucigas cu sange-rece si ne?ndurator, Joe ajunge ?n inima Bangkokului cu lumini rosii, tipatoare. Angajat de un gangster violent, Surat, pentru a comite patru crime, primul ordin este acela de a-si gasi un complice care sa-i pastreze anonimatul si care sa-i mijloceasca actiunile - unul care sa nu fie ratat odata ce Joe termina treaba. ?l gaseste pe Kong (Shahkrit Yamnarm), un pusti de pe strada slabanog si amator de filme de actiune, care sa-i faca toate comisioanele. 
TRAILER   ENG




Distribuie film :

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2011. Filme Online Gratis - All Rights Reserved // Recomandam Articole despre frumusete