Ultimele filme :

Man of Steel - Man of Steel: Eroul (2013)



DETALII
Un baiat descopera ca are puteri extraordinare si ca nu este de pe planeta noastra. T?narul se aventureaza sa afle de unde provine si cu ce misiune a fost trimis aici. Dar trebuie sa iasa la iveala eroul din el, ca sa salveze lumea de la pieire si sa devina simbolul sperantei pentru ?ntreaga omenire.
    
?n film joaca Amy Adams, nominalizata de patru ori la premiul Oscar, Michael Shannon, nominalizat la Oscar pentru rolul din Nonconformistii, Kevin Costner, laureat al premiului Oscar, Diane Lane si Laurence Fishburne, ambii nominalizati la Oscar, Antje Traue, Ayelet Zurer, Christopher Meloni si Russel Crowe, laureat al premiului Oscar pentru interpretarea din Gladiatorul.
    
Producatorii Man of Steel: Eroul sunt Charles Roven, Christopher Nolan, Emma Thomas si Deborah Snyder. Scenariul a fost scris de David S. Goyer dupa o idee de Goyer si Nolan, bazata pe personajele din ?Superman? create de Jerry Siegel si Joe Shuster si a fost publicat de DC Entertainment. Producatorii executivi sunt Thomas Tull, Lloyd Phillips si Jon Peters.
    
Din echipa din culise a lui Zack Snyder fac parte directorul de imagine Amir Mokri, scenograful Alex McDowell, David Brenner, montaj, si designerii James Acheson, laureat al premiului Oscar, si Michael Wilkinson. Muzica a fost compusa de Hans Zimmer, laureat al premiului Oscar pentru Regele Leu.
    
Warner Bros. Pictures prezinta, ?n asociatie cu Legendary Pictures, o productie Syncopy, ?n regia lui Zack Snyder, Man of Steel: Eroul. Filmul va fi lansat ?n 2D si 3D si va fi distribuit ?n ?ntreaga lume de Warner Bros. Pictures, Warner Bros. Entertainment Company.
TRAILER    RO








Distribuie film :

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2011. Filme Online Gratis - All Rights Reserved // Recomandam Articole despre frumusete